Meteen naar de inhoud

Met wie we samenwerken

We willen omzien naar elkaar. Dus ook naar u en uw kind. Dat doen we samen met de stichtingen op deze pagina. En met onze gemeenten. Als u een afspraak met ons maakt dan kijken we met u of zij u kunnen helpen. Dat gaat snel. Want we hebben met ze afgesproken dat wij direct aanvragen bij hen mogen doen. En dan hoeft u uw situatie maar een keer uit te leggen. Aan ons.

U kunt ook zelf een aanvraag bij hen doen. Kijk hieronder om te zien hoe dat gaat.

Jeugdfonds sport & cultuur

De Brabantse Jeugdfondsen kunnen de kosten voor sport en culturele bezigheden betalen. Dus voor contributie, kleding, of spullen.

Wij kunnen voor u een aanvraag bij hen doen.
Neem daarvoor contact met ons op.

U kunt ook zelf contact met hen opnemen en een aanvraag doen. Op maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u bellen naar 06-21440815. Ook kunt u contact opnemen met de contactpersonen van uw gemeente. Kies daarvoor de naam van de gemeente hieronder.

Nationaal Fonds Kinderhulp en Sam&

Als het ons met de andere partners niet lukt om u te helpen dan kunnen wij een verzoek doen aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Dat hoort bij Sam& (Samen voor alle Kinderen). Wij kunnen voor u een aanvraag bij hen doen. Neem daarvoor contact met ons op.

Als u nog niet met ons werkt, dan kunt u daar ook zelf een aanvraag doen.

Stichting Jarige Job

Bij Stichting Jarige Job kunt u voor uw jarige kind een gratis verjaardagsbox aanvragen van €35. Wij kunnen dat voor u aanvragen. Neem daarvoor contact met ons op.

Kijk op hun website voor meer informatie.

Ondersteuning door uw gemeente

Wanneer u moeilijk rond kunt komen met uw kinderen, dan kan de gemeente soms ook helpen. Kies hieronder uw gemeente voor meer informatie.

Kijk op de pagina “Laag inkomen en kinderen” op de website van de gemeente Oss
Kijk op de pagina “Extras voor gezinnen met kinderen” van de gemeente Meierijstad, die dat voor de gemeente Bernheze doet

Sponsoren

Mocht u privé of zakelijk een financiele bijdrage willen leveren dan komen wij graag met u in contact.